Kontakta oss

Ditt namn*

Din E-post*

Ämne

Ditt meddelande

Uppdatering av kundinloggning

Vi uppdaterar för närvarande vårt kundstödssystem och med detta också vår kundinloggning. Vi kommer nu bland annat göra det möjligt att logga in med BankID vilket vi hoppas kommer att underlätta i din vardag. Vi tror också att den nya kundsidan med tiden kommer kunna ge dig en än bättre överblick över din ekonomi!

Tyvärr kommer det kunna vara vissa inloggningsproblem som uppstår i samband med denna övergång och det kan också vara så att viss information inte syns fullt ut på kundsidan i samband med övergången – detta kommer dock på plats så snart övergången är helt klar. Tveka inte att höra av dig till vår reception på 031-3350300 alternativt direkt till din rådgivare om det är några frågor så hjälper vi dig med inloggningen eller eventuella andra frågor.

(Observera att ditt tidigare lösenord till kundinloggningen är ändrat och om du fortsatt önskar använda lösenord som inloggning (istället för BankID) så ber vi dig meddela vår reception eller din rådgivare enligt ovan så skickar vi dig ett nytt!)

Tack för visad förståelse!

Med vänlig hälsning,

Fredrik Nilsson

VD

Zikta Invest