Spara och placera

Hos oss får du alltid personlig kontakt med erfarna och kunniga rådgivare som hjälper dig utifrån ett brett utbud av produkter och tjänster.

https://zikta.se/wp-content/uploads/2021/11/Ikoner_Zikta_helhet.png

Helhetstänk för

ditt sparande

Hur kan du göra bästa möjliga avvägning för ditt sparande? Frågorna är ofta många runt sparande, så låt oss hjälpa dig genom erfarna råd utifrån dina förutsättningar.

KONTAKTA OSS

Vilka är dina sparmål?

Skaffa en trygg buffert

Vi hjälper dig att bygga upp en buffert och skapa en balans mellan dina kortsiktiga och långsiktiga sparandemål. Tillsammans med en personlig rådgivare erbjuder vi möjligheten att sätta upp och definiera en långsiktigt hållbar budget och säkerställer att du har en god kontroll och överblick över din ekonomi.

Kom igång med sparandet

Planera för en bra pension

Våra rådgivare hjälper dig med sitt långsiktiga sparande utifrån dina förutsättningar och behov. Med personlig och kontinuerlig rådgivning över tid skapar vi goda förutsättningar för livets senare hälft.

Kontakta oss för pensionsrådgivning

Placera större kapital

Om du har en större summa pengar som du vill placera på bästa tänkbara sätt, så hjälper vi dig att ta fram bra alternativ för avkastning i förhållande till din önskade risknivå.

Få rådgivning om placering
Bild på rådgivare

Kontakta våra rådgivare idag

En pratstund med en av våra ekonomiska rådgivare är en bra start på resan mot en bättre ekonomi. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.