Trygghet och försäkring

Beroende på vem du är och hur ditt familjeliv ser ut kan du vara under- eller överförsäkrad. Som privatperson är det inte alltid lätt att veta. Vi hjälper dig att reda ut vad du behöver.

https://zikta.se/wp-content/uploads/2021/11/Ikoner_Zikta_Digital.png

Teckna försäkring

digitalt

Våra experter hjälper dig och din familj till det bästa försäkringsskyddet om olyckan är framme. Nu kan du även få prisförslag och teckna dina försäkringar helt digitalt genom våra samarbetspartners. Läs mer nedan eller kontakta oss direkt!

KONTAKTA OSS

Varför ska du ha en privat försäkring?

Garanterad vård i tid

Med en privat sjukvårdsförsäkring är du garanterad att få specialistvård inom sju dagar och även en tid för operation eller åtgärd inom 14 arbetsdagar.

Olycksfallsförsäkring

Vi hjälper dig att hitta och teckna en olycksfallsförsäkring som ger ekonomisk trygghet om olyckan är framme. Valet av försäkring beror på vilket typ av skydd som passar dig och dina förutsättning.

Barnförsäkring

Barnförsäkring kan vara bra att teckna så tidigt som möjligt och kan göra stor ekonomisk skillnad om ditt barn blir allvarligt sjukt eller skadas i ett olycksfall. Vi hjälper dig att välja en försäkring som ger dig bästa möjliga skydd för pengarna.

https://zikta.se/wp-content/uploads/2021/10/jon-flobrant-C2PvO6dOORY-unsplash.png
https://zikta.se/wp-content/uploads/2021/10/Group-88.png

Hjerta

Gruppförsäkring

Denna typ av försäkringslösning är ett ypperligt komplement till att stärka den privata vardagen innehållande, livförsäkring, olycksfallsförsäkring, sjukmoment och barnförsäkring. Dessutom erbjuder Hjerta gruppförsäkringar som innehåller konkurrenskraftiga paketlösningar.

TECKNA HJERTA GRUPPFÖRSÄKRING
https://zikta.se/wp-content/uploads/2021/10/matheus-ferrero-yfmjALh1S6s-unsplash-1.png
https://zikta.se/wp-content/uploads/2021/10/Group-90.png

Unika försäkring

försäkringUnika försäkringars mål är att så många svenskar som möjligt ska få tillgång till så bra vård som möjligt om man blir allvarligt sjuk, utan några geografiska eller ekonomiska hinder.

TECKNA FÖRSÄKRING MED UNIKA
https://zikta.se/wp-content/uploads/2021/10/idun-liv-forsakring-ab-101816474-1525864466089.png
https://zikta.se/wp-content/uploads/2021/10/idun-liv-forsakring-logotyp.png

Idun

Livförsäkring

Idun är specialiserade på prisvärda livförsäkringar för individer och grupper som är enkla att teckna och som skapar förutsättningar till en tryggare ekonomisk framtid för sina kunders efterlevande.

TECKNA LIVFÖRSÄKRING MED IDUN

Bild på rådgivare

Kontakta våra rådgivare idag

En pratstund med en av våra försäkringsexperter är ett bra sätt för att få en överblick över ditt försäkringsskydd. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.