Kontakta oss

Ditt namn*

Din E-post*

Ämne

Ditt meddelande

För dig som företagare

På Zikta kan vi erbjuda dig som företagare en helhetslösning, så att du kan lägga din tid och kraft på att driva ditt företags kärnverksamhet.

Vi hjälper små- och medelstora företag med frågor som rör sparande, investeringar och försäkringar. Vi hjälper dig optimera företagets avkastning samt upprättar skatteeffektiva spar- och pensionsstrategier för dig och din personal. Som bolag sätter vi alltid dig och ditt företag främst.

Spara & placera

Som företagare är en fungerande kärnverksamhet det absolut viktigaste. Därför försummas ofta sparande och investeringar och många företag går miste om stora belopp när de av gammal vana går till storbanken.

På Zikta kan vi hjälpa dig som företagare att få ut mesta möjliga av dina investeringar och ditt sparande. Utnyttjar du din avdragsrätt idag? Kan du förbättra avkastningen på företagets placeringar och även lindra skatteeffekterna? Just såna frågor är vi experter på. Dessutom kan vi hjälpa dig och din personal med privat sparande och pensionsfrågor. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Trygghet & försäkring

Att reda ut exakt vilka försäkringsbehov ditt företag och dina anställda behöver är både tids- och energikrävande. Låt oss hjälpa dig så kan du spara både tid, pengar och huvudvärk.

Med dagens komplicerade regelverk blir det allt viktigare att vara rätt försäkrad som företagare. Vad innebär det till exempel om du eller en viktig medarbetare skadar sig eller blir allvarligt sjuk? Vad händer om olyckan är framme för den som berörs, och vilka effekter får det på ditt företag? Hör av dig till oss så guidar vi dig i försäkringsdjungeln och ser till att ditt företag är skyddat om olyckan skulle vara framme.

Här finns vi

Göteborg

Drakegatan 6, 421 50 Göteborg
Tel: 031-335 03 00

Borås

Lilla Kyrkogatan 20, 503 35 Borås
Tel: 033-48 09 10

Halmstad

Brogatan 3, 302 42 Halmstad
Tel: 035-260 75 90

Copyright © 2021 Zikta Invest AB. All rights reserved.