Kontakta oss

Ditt namn*

Din E-post*

Ämne

Ditt meddelande

För dig som privatperson

Hos oss får du alltid personlig kontakt med erfarna och kunniga rådgivare som hjälper dig med ett brett utbud av produkter och tjänster.

Vi erbjuder helhetstjänster och kan vara platsen där du samlar hela din privatekonomi för en enkel överblick, en trygg vardag och en rikare framtid. Oavsett om det handlar om vilket sorts sparande, placeringar eller försäkringsskydd som passar just dig och din familj bäst. Som kund hos oss får du engagerat bolag som alltid sätter dig och dina önskemål i första rum – något vi kan göra eftersom vi är fristående och inte ägs av banker eller försäkringsbolag.

Spara & placera

Våra experter kan hjälpa dig var i livet du än befinner dig, oberoende av hur mycket pengar du har och oavsett om du vill placera eller spara på kort eller lång sikt.

Kanske vill du sätta upp ditt första månadssparande eller så funderar du om dina pensionspengar växer som de borde. Kanske har du en större summa pengar som du vill placera på bästa tänkbara sätt. Vi anpassar alla våra förslag efter just din situation. Vi är dessutom ett fristående rådgivningsföretag så det är alltid dina behov och önskemål som sätts i första rum. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

Trygghet & försäkring

Försäkringar är något många inte vill tänka på men som är ovärderliga om olyckan är framme. Låt våra experter hjälpa dig och din familj till bästa försäkringsskydd för just er.

Beroende på vem du är och hur ditt familjeliv ser ut kan du vara under- eller överförsäkrad. Som privatperson är det inte alltid lätt att veta. Behöver du en livförsäkring? Vad händer om du blir långtidssjukskriven? Behöver dina barn en extra försäkring? Frågorna är många, så låt oss hjälpa dig med försäkringar som är anpassade efter din livssituation.

Läs mer

 

Här finns vi

Göteborg

Drakegatan 6, 421 50 Göteborg
Tel: 031-335 03 00

Borås

Lilla Kyrkogatan 20, 503 35 Borås
Tel: 033-48 09 10

Halmstad

Brogatan 3, 302 42 Halmstad
Tel: 035-260 75 90

Copyright © 2021 Zikta Invest AB. All rights reserved.