Kontakta oss

Ditt namn*

Din E-post*

Ämne

Ditt meddelande

Pressmeddelande: Zikta Invest blir ny medlem i Hjerta

Fristående förmedlaren Zikta Invest blir nu ny medlem i Hjerta: ”Det är ett viktigt steg framåt för oss. Vi har ett stort förtroende för organisationen och dess ledning och ser tillsammans med Hjerta möjlighet att utveckla verksamheten ytterligare och vässa vårt erbjudande för framtiden”, säger Fredrik Nilsson, VD för Zikta Invest.

Zikta Invest AB grundades redan 1987 och är idag ett fristående rådgivnings-företag som hjälper privatpersoner och företag med investerings- och försäkringsrådgivning. Zikta har 24 anställda, varav 14 förmedlare, på sina kontor i Göteborg, Borås och Halmstad. ”För oss som fristående förmedlare med starkt kundfokus var Hjerta det självklara valet. Vi har följt organisationen under lång tid och är övertygade om att ett samarbete ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder på ett ännu bättre sätt i framtiden”, säger Fredrik Nilsson och pekar på digital teknikutveckling, compliancestöd och gemensamma upphandlingar som områden där Hjerta bidrar till att skapa värden för den fristående förmedlarkåren.

”Jag är väldigt glad att kollegorna på Zikta väljer Hjerta. De kommer att bidra med viktig kompetens i nätverket och innebär ett viktigt tillskott till arbetet med att ytterligare stärka landets ledande organisation för fristående förmedlare. Tillsammans blir vi alla starkare”, säger Robert Edberg, VD Hjerta.

Med de nya medlemmarna på Zikta Invest befäster Hjerta positionen som en av Nordens största förmedlarorganisationer inom försäkring och finansiella tjänster med över 200 förmedlare på fler än 50 orter runt om i Sverige.

För mer information kontakta:
Fredrik Nilsson, VD Zikta Invest
E-post: fredrik.nilsson@zikta.se

Robert Edberg, VD Hjerta
E-post: robert.edberg@hjerta.se