Rapport

Handelsstatistik vecka 8 – Strivo

Strivo har sammanställt statistik från den senaste veckans handel på sin handelsplattform.

“Att diskutera investeringar och placeringar upplevs nog av de flesta som betydelselöst i jämförelse med den nu pågående ryska invasionen av Ukraina. Efter en längre tid av oroligheter invaderade Ryssland i veckan grannationen Ukraina. Omvärlden har reagerat med sanktioner och fördömelse. Den överlägset mest köpta fond under veckan den defensiva SEB Korträntefond – USD. Bland topplistan för de mest köpta aktierna hittar vi exempelvis Millicom, SSAB och Lundin Energy. ”

Läs gärna mer om vilka fonder och aktier som var de mest köpta respektive sålda på Strivos handelsplattform under vecka 8.

Handelsstatistik vecka 8 – Strivo

Är du intresserad av att veta mer? Boka ett personligt möte med någon av våra rådgivare på Zikta!

Ovanstående material är framtaget i informationssyfte och skall inte ses som rådgivning rörande finansiella placeringar/investeringar. Det utgör inte heller en uppmaning, rekommendation eller ett erbjudande att köpa eller att investera i ovanstående värdepapper/fonder. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.