Kontakta oss

Ditt namn*

Din E-post*

Ämne

Ditt meddelande

Gruppförsäkring

Försäkringar är något många inte vill tänka på men som är ovärderliga om olyckan är framme. Låt våra experter hjälpa dig och din familj till bästa försäkringsskydd för just er.

Beroende på vem du är och hur ditt familjeliv ser ut kan du vara under- eller överförsäkrad. Som privatperson är det inte alltid lätt att veta. Behöver du en livförsäkring? Vad händer om du blir långtidssjukskriven? Behöver dina barn en extra försäkring? Frågorna är många, så låt oss hjälpa dig med försäkringar som är anpassade efter din livssituation.

 

Digital teckning

Vi erbjuder nu våra kunder möjligheten att teckna försäkring digitalt.

När en större grupp går samman och vill teckna försäkring hos en och samma försäkringsgivare reduceras den totala prisbilden för varje försäkringstagare. Genom vårt samarbete med Hjerta kan vi nu erbjuda våra kunder digital teckning av försäkring.

Läs gärna mer om vårt försäkringserbjudande samt ta del av förköpsinformationen genom länken nedan. Har ni några frågor eller önskar ytterligare rådgivning är ni  självklart välkomna att kontakta er rådgivare direkt eller Zikta genom mail på info@zikta.se

Hjerta Gruppförsäkring

Här finns vi

Göteborg

Drakegatan 6, 421 50 Göteborg
Tel: 031-335 03 00

Borås

Lilla Kyrkogatan 20, 503 35 Borås
Tel: 033-48 09 10

Halmstad

Brogatan 3, 302 42 Halmstad
Tel: 035-260 75 90

Copyright © 2020 Zikta Invest AB. All rights reserved.