Kontakta oss

Ditt namn*

Din E-post*

Ämne

Ditt meddelande

Förvaltningskommentar – Lannebo Mixfond

Nu när Brexit är ett faktum och osäkerheten är stor är värdet av en aktiv förvaltning uppenbar. Förvaltaren Peter Lagerlöf säger så här om den aktuella förvaltningen av Lannebo Mixfond:

Aktieandelen är för närvarande 54 procent. Vi har dragit ner aktieandelen något den senaste tiden eftersom vi såg begränsad uppsida på börsen under våren. Det är framförallt konjunkturkänsliga verkstadsbolag som vi valt att sälja. Det huvudsakliga fokuset för närvarande i Mixfonden är mellanstora bolag (marknadsvärde från 5 mdr SEK till 30 mdr SEK) som har stigande försäljning, ökande vinster och hög direktavkastning verksamma inom konsumentvaror och tjänster.

Vi har inte några omedelbara planer på att ändra allokeringen mellan aktier och obligationer. Dagens nedgång är dramatisk. Men om den fortsätter de närmaste dagarna kommer det snarare att skapa köplägen på aktiemarknaden än säljlägen.”

 

Läs mer om Lannebo Mixfond här

 

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationsbroschyr och fondbestämmelser kan rekvireras från www.lannebofonder.se